BRANDSCHADE

Brandschade aan uw woning of bedrijfspand? Sas Calamiteitendiensten helpt u!

Heeft u brand gehad in uw woning of bedrijfspand? Dan wilt u dit graag zo snel mogelijk opgelost zien. Brandschade heeft vaak een enorme impact op een gezin, woning of bedrijfspand. Daarom is het van belang dat u een betrouwbare herstelpartner heeft waar u op kunt bouwen. Zeer belangrijk daarbij is, dat u als gedupeerde, maar één aanspreekpunt heeft. Deze persoon begeleid uw brandschade van begin t/m de oplevering. Hij onderhoud de contacten zowel met u, als met de schade-expert en de verzekeraar.

Sas calamiteitendiensten gaat op een juiste manier om met gevoelens van de gedupeerde én zijn of haar eigendommen. Wij zullen er alles aan doen zodat u uw normale levenspatroon snel kan oppakken na brandschade.

Onze aanpak bij brandschade

Niet alleen brand zorgt voor de nodige schade, ook rook- en roetverspreiding spelen een grote rol. Onze specialisten staan dan ook direct voor u klaar om maatregelen te treffen die nodig zijn. Of het nu gaat om de reiniging van de opstal, het verdrijven van stank of om herstelwerkzaamheden, wij van Sas Calamiteitendiensten voeren alles tot in de puntjes voor u uit.

Wat kan Sas Calamiteitendiensten voor u betekenen na brandschade?
– Specialistische reiniging aan de opstal
– Treffen van noodvoorzieningen
– Treffen van schadebeperkende maatregelen
– Ontgeuren van ruimtes
– Bouwkundig herstel van de opstal

CONTACT GEGEVENS

SAS CALAMITEITENDIENSTEN
Leeuwerikenhof 23
3181 TD Rozenburg

M 06 294 53 735

E info@sascalamiteiten.nl

KvK Nummer: 78101581