DROGING

Droogapparatuur nodig na waterschade aan uw woning of bedrijfspand? Sas Calamiteitendiensten helpt u!

Om verdere gevolgschade ná een waterschade te voorkomen is het van belang om zo snel mogelijk te starten met het droogproces. Wij beschikken over de juiste kennis en diverse droogapparatuur om zowel reguliere als specialistische droging uit te voeren. Wij van Sas Calamiteitendiensten gaan voor het beste als het gaat om droogapparatuur.

Onze aanpak bij het droogproces.

Na de schademelding komt onze specialist bij u op locatie om samen met u naar de waterschade te kijken en de vochtwaardes te meten. Na goed overleg met u, de schade expert en de verzekeraar wordt er gekeken wat voor soort droogapparatuur er nodig is en hoelang het droogproces gaat duren. Wij beschikken over diverse blowers en drogers en deze kunnen direct geplaatst worden.

Na de eerste vochtmeting en het plaatsen van de droogapparatuur komen wij, indien het droogproces langer dan 2 weken duurt, een tussentijdse vochtmeting doen. Deze vochtmetingen zijn van belang om het droogproces goed te kunnen volgen zodat zowel u, als de schade expert, op de hoogte gehouden kan worden. Door middel van deze 2e vochtmeting kan er ook gekeken worden of het droogproces verloopt volgens plan en zo ja wanneer de herstelwerkzaamheden ingepland kunnen worden.

Wanneer uw woning of bedrijfspand drooggemeten wordt na een 3e vochtmeting nemen wij de droogapparatuur weer mee en kunnen de herstelwerkzaamheden plaatsvinden. Wij houden alle waardes bij in ons systeem en nemen ook de meterstanden van de verbruikte KHW (stroom) op. Dit overzicht sturen we naar de schade expert en u kunt de verbruikte KWH declareren bij uw verzekeraar.

Dankzij onze keus om te werken met de K3 en K5 serie van Corroventa is het voor ons ook mogelijk om op afstand het droogproces te monitoren, registreren en rapporteren.

Hoe werkt het droogproces op afstand monitoren en wanneer zetten wij deze techniek in?

Dankzij de nieuwste innovatie op het gebied van droogapparatuur is het dmv een telefoon, tablet of pc voor ons mogelijk om op afstand het droogproces te monitoren. Dit betekent voor u dat wij niet meer langskomen voor een tussentijdse vochtmeting en voor ons betekent dit dat wij reistijd besparen waardoor wij meer tijd hebben voor het behandelen van schademeldingen. Deze methode gebruiken wij vooral voor droogopdrachten van zwevende vloeren en lege woningen.

CONTACT GEGEVENS

SAS CALAMITEITENDIENSTEN
Leeuwerikenhof 23
3181 TD Rozenburg

M 06 294 53 735

E info@sascalamiteiten.nl

KvK Nummer: 78101581