WATERSCHADE

Waterschade aan uw woning of bedrijfspand? Sas Calamiteitendiensten helpt u!

Heeft u waterschade door een leidingbreuk of een verstopping van de riolering in uw woning of bedrijfspand? Heeft een stortbui ervoor gezorgd dat er water uw woning of bedrijfspand binnengedrongen is of dat de hemwelwaterafvoer overgelopen is? Dan staat Sas Calamiteitendiensten voor u klaar.

Sas calamiteitendiensten gaat op een juiste manier om met gevoelens van de gedupeerde én zijn of haar eigendommen. Wij zullen er alles aan doen zodat u uw normale levenspatroon snel kan oppakken na waterschade.

Onze aanpak na waterschade

Aangezien waterschade in uw woning of bedrijfspand op verschillende manieren kan ontstaan is het van belang om als eerst de oorzaak van de lekkage op te sporen en deze direct weg te nemen. Hierna is het van belang om het overtollige water weg te halen om vorming van schimmels tegen te gaan. Wij staan voor u klaar met waterzuigers en droogapparatuur om het geheel te drogen. Indien er toch een vorming is van schimmel zullen wij deze adequaat voor u behandelen met een schimmelreiniging.

Een veelvoorkomende schade-oorzaak is een Leidinglekkage. Helaas is de oorzaak hiervan niet altijd direct zichtbaar en moet er een onderzoek uitgevoerd worden. Voor dit soort waterschades voeren wij een lekdetectie uit om er achter te komen waar de oorzaak van de lekkage zich bevind. Dit houdt in dat wij niet zomaar hak- of breekwerkzaamheden hoeven uit te voeren. Met deze moderne technieken kunnen wij de schade zo beperkt mogelijk houden. Wij zijn zuinig op uw eigendommen!

Wat kan Sas Calamiteitendiensten voor u betekenen na waterschade?
– Calamiteitenservice
– Het opsporen en oplossen van lekkages
– Herstellen van leidingwerk
– Waterzuigen en pompen
– Schimmelbehandeling
– Plaatsen van droogapparatuur (voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het kopje droging)
– Bouwkundig herstel van de opstal
– Ontstoppen van de riolering

CONTACT GEGEVENS

SAS CALAMITEITENDIENSTEN
Leeuwerikenhof 23
3181 TD Rozenburg

M 06 294 53 735

E info@sascalamiteiten.nl

KvK Nummer: 78101581